ECCM conferentie 2021 Online

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene waterstof, groene chemie, elektrificatie, elektrochemie en de energietransitie?

Meld u dan nu aan voor de jaarlijkse conferentie ElektroChemische Conversie & Materialen (ECCM) op vrijdag 25 Juni vanaf 13.00 uur. De conferentie is ook dit jaar vanwege de COVID-19 beperkingen online.

De ECCM Adviescommissie heeft een interessant programma samengesteld.

Nationale en internationale keynotes vertellen over de ‘state of the art’ rond Elektrochemische Conversie & Materialen. Samen zullen ze de rol van ECCM in de energietransitie bespreken, en delen ze inzichten uit de industrie, de kenniswereld, het beleid en het maatschappelijk perspectief. Een inspirerende online middag met topsprekers en levendige discussies.

SPREKERS

TOPICS
In vier verschillende parallelsessies wordt dieper ingegaan op de volgende onderwerpen:

  • International infrastructure 
  • Industrial integration
  • Technology development
  • Scientific developments

REGISTRATIE
Registreer nu! 

ONLINE CONFERENTIE
Vrijdag 25 juni 2021, 13.00 – 16.30 uur
Meer informatie en programma

OVER ECCM
ECCM coördineert sinds 2017 in opdracht van de overheid de R&D-inspanningen van bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van korte termijn waterstof- en systeemintegratie en langere termijn elektrochemische conversie. In die periode is een portfolio van onderzoeksprogramma’s en pilot- en demoprojecten (TRL 1 t/m 7) opgebouwd. De ECCM-adviescommissie is ingesteld door de Topsectoren Energie, HTSM en Chemie en werkt samen met de ministeries van EZK en OCW, de topsectoren en missieteams en de kennissector, NWO en TNO. Meer informatie: www.CO2neutraalin2050.nl.